Wat een nachtmerrie! Dit meisje liet haar wenkbrauwen tatoeëren en dat gaat helemaal mis…

wenkbrauwen

Gelukkig voor haar blijven de mislukte wenkbrauwen het ‘maar’ 1 tot 3 jaar zitten…

Niet iedereen is gezegend met een paar mooie volle wenkbrauwen. Dit Amerikaanse meisje las ook iets over een nieuwe manier om wenkbrauwen te laten tatoeëren: Microblading. Dit ging alleen niet zoals gepland….

 

Toen het meisje na de behandeling in de spiegel keek, schrok ze zich dood. Het leek namelijk alsof de tatoeëerder gewoon verticale streepjes had gezet op de plek waar haar wenkbrauwen zouden moeten zitten. In de Facebookgroep ”The MakeUp Social” smeekt het meisje dan om hulp. ”Ik heb mijn wenkbrauwen vandaag laten doen. Weet iemand of er een manier is om ze te verwijderen of ze weg te laten laseren? Ik ben hier echt kapot van,” schrijft ze bij de post. Op de foto die ze erbij heeft geplaatst is duidelijk te zien dat het tatoeëren flink mis is gegaan.

Gelukkig voor het meisje hoeft ze niet haar hele leven met deze wenkbrauwen rond te lopen. Microblading is namelijk een vorm van semi-permanente make-up. Tijdens een microblading-behandeling worden er fijne wenkbrauwhaartjes op het gezicht getatoeëerd, die vervolgens 1 tot 3 jaar blijven zitten. Hoe lang ze precies blijven zitten is afhankelijk van het huidtype en de levenswijze. Wij hopen voor haar dat ze snel vervagen…

Bron: Libelle | Beeld: Unsplash

Array