Handig! Dit is hoe je je nagels kunt verlengen met een theezakje 

De video is al meer dan een half miljoen keer bekeken 

Droom jij van lange nagels, maar heb je geen tijd of geld voor een nagelstylist? Geen probleem, er gaat namelijk een hele handig hack rond op TikTok, waaruit blijkt dat je het heel makkelijk zelf kunt doen. Hoe? Met gellak en een theezakje! Ja echt, een zo simpel kan het zijn. Wij leggen je precies uit hoe je het doet. 

 

Nagels verlengen 

De 19-jarige Anouk van Galen heeft een video geplaatst op TikTok waarin ze laat zien hoe ze haar nagels verlengt met een theezakje. De video waarin Anouk deze bijzondere methode laat zien is inmiddels meer dan een half miljoen keer bekeken op het populaire platform. Het eindresultaat is dan ook prachtig! Om zulke mooie lange nagels te krijgen heb je  – uiteraard – een theezakje nodig. De 19-jarige TikTokker gebruikt gellak, omdat dat steviger is dan ‘gewone’ nagellak. Daarom heb je ook een speciale lamp, primer, base coat, nagellak en top coat nodig. En een beetje geduld, want je moet dit nagel voor nagel doen. 

De basis 

Tijd om aan de slag te gaan! Lak je nagels met een primer en laat dit tien seconden aan de lucht drogen. Knip een stukje van het theezakje af en plak dat op de primer. Het makkelijkst is om van tevoren te bepalen hoe breed en lang je de nagel wil hebben, zodat je de theezakjes per nagel alvast op het juiste formaat kunt knippen. Knip het stukje wel iets langer dan je uiteindelijk wilt, want je kunt het later nog afknippen. Doe vervolgens een laagje base coat over je nagels en laat het drogen in de lamp. Dan heb je de basis gedaan. 

@anoukvangalen

Ik ben geen pro, dit is gwn wat ik doe wanneer ik een nagel verleng met gel lol #nail #nailsvideotutorial #fyp #fy #vj #dutch #voorjou #nagels

? Promiscuous – Nelly Furtado

Twee weken plezier

Als de nagel, inclusief verlenging, hard is geworden kun je hem knippen en vijlen in de gewenste vorm. Doe er vervolgens een extra laag base coat overheen en laat de nagels weer uitharden onder de lamp. Breng vervolgens twee lagen nagellak aan in de kleur die jij mooi vindt en laat het tussendoor uitharden onder de lamp. Tot slot breng je een laagje top coat aan, die je ook laat drogen onder de lamp. En tadaa… Je hebt mooie lange nagels, die maar liefst twee weken blijven zitten! 

@anoukvangalen

De veel aangevraagde uitlegvideo op de nagel tutorial ? #nail #nailsvideotutorial #fyp #fy #vj #dutch #voorjou #nagels

? Promiscuous – Nelly Furtado

Lees ook: Handig: je kunt nagellak voor véél meer dingen gebruiken dan alleen voor je nagels

Bron: TikTok | Beeld: Pexels