Niemand wilde deze honden nog hebben, totdat Mark Imhof deed wat hij moest doen! Wat een held!

Mark Imhof bezorgt asielhonden een tweede leven

Oudere asielhonden hebben net zoveel liefde nodig als de jongere. Helaas zorgt hun leeftijd en soms onverzorgde uiterlijk er voor dat ze niet worden opgemerkt door mensen die een hond zoeken. Bijna niemand wil ze hebben, omdat ze kiezen voor jongere honden die er beter uitzien.

Mark Imhof, een professionele hondenkapper, ook wel een hondentrimmer genoemd, heeft een missie om dat te veranderen. Hij bezoekt asiels in New York om oude honden een gratis bad en een knipbeurt te geven, zodat ze eindelijk een thuis kunnen vinden.

Mark Imhof werd geïnspireerd door zijn verloofde. “Ze wilde niet dat ik voor een of andere zielloze baan zou gaan en ze zag de vreugde die ik had als ik met onze dieren omging”, zegt Mark Imhof. “Ik heb zulke transformaties gezien bij bijna alle honden en het is zo bemoedigend! Ik weet zeker dat ze die liefde doorgeven aan hun toekomstige permanente thuis”, voegde hij toe.

Oudere honden met onverzorgd haar hebben een kleine kans om een thuis te vinden.

Dus geïnspireerd door zijn verloofde bezoekt Mark Imhof dierendagverblijven in New York om de honden die niemand wil hebben een gratis knipbeurt te geven.

De voor en na foto’s laten zien wat een verschil een mooie knipbeurt kan maken.

“Ze wilde niet dat ik voor een of andere zielloze baan zou gaan en ze zag de vreugde die ik had als ik met onze dieren omging.”


Pagina 1/2