Deze nieuwe soort mascara wil je hebben en dít is de reden

De nieuwe soort mascara heeft een heel groot voordeel

Ook al houd je niet van een dikke laag make-up; grote kans dat je ‘s ochtends toch even snel een laagje mascara op je wimpers smeert. Je hele blik ziet er toch net wat frisser uit wanneer je ogen omrand worden door mooie, zwarte wimpers. 

Maar welke mascara kies je uit het enorm grote aanbod?

Pigment

Wij gaan de keuze wat makkelijker voor je maken. Er is namelijk een nieuwe mascara op de markt gebracht die de naam ‘tube mascara‘ mee heeft gekregen. Normaal gesproken breng je door het aanbrengen van de mascara een dun laagje pigment op je wimpers aan. Hierdoor worden ze donkerder van kleur, lijken ze voller en door het borsteltje worden ze gesepareerd. Helemaal leuk, maar na een flinke regenbui -en ja, die hebben we vaak in ons land- is je look verdwenen en zie je eruit als een verregende panda.

Buisjes

Exit gewone mascara; de tube-mascara lost al deze problemen op. Door een nieuwe technologie ‘verf’ je nu je wimpers niet meer tijdelijk, maar breng je een soort ‘buisje’ op je wimpers aan. Hierdoor wordt iedere wimper volledig bedekt door mascara én ben je beschermd tegen de ergste regenbuien denkbaar; de mascara is namelijk honderd procent waterproof. Dat zal wel een hele klus zijn om eraf te halen, zul je denken. Dat valt mee: in plaats van eeuwen te moeten boenen kun je de mascara eraf halen door de wimpers nat te maken met lauw water en vervolgens de buisjes als het ware van je wimpers af te ‘trekken’. Ga jij ‘m proberen?

Lees ook: DIT is de grootste fout die vrouwen maken met mascara, wij deden het ook verkeerd!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: Pixabay