Kan jij nooit kiezen welk geurtje je wil? Met déze test weet jij precies welk parfum bij jou past!

Zo heb je het parfum dat écht bij je past

Natuurlijk is parfum een kwestie van smaak, maar er is zeker een type aan te hangen. Het is dan ook heel handig om te weten welke soort parfum beter bij jou past. Dat scheelt een hoop zoekwerk in de winkel en je ruikt alleen maar geurtjes die je eigenlijk wel lekker vindt. 

  • De zoetekauw houdt van lekkernijen. Koekjes, cake taart, snoepjes, je bent er gek op! Een bloemig parfum is voor jou heel geschikt. De geur die hierbij past is ‘Noa’ van Cacharel.
  • Ben je uitbundig en ondernemend? Kies dan voor warme en rijke aroma’s. Het parfum wat hierbij past is ‘La vie est belle’ van Lancôme.
  • Een buitenmens is gek op de geur van het bos en met die insteek moet je het parfum ook kiezen. Houttonen zijn perfect voor jou. Probeer ‘White Musk Libertine’ van The Body Shop eens.
  • Altijd het zonnetje in huis? Een vrolijke noot als jij houdt van citrus-achtige geuren. Een luchtje zoals ‘Cool Water Woman’ van Davidoff is jou op het lijf geschreven.

Wist jij trouwens dat je een geurtje het beste op een donkere, koele en droge plek kan bewaren? Warmte, licht en vocht kunnen de geur laten vervliegen. Zo kan je nóg langer van je parfum genieten!

Wil je dit onthouden? Bewaar de handigste tips en weetjes op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: pixabay