Nooit meer uitgedroogde mascara? Vanaf nu weet je hoe je dat voorkomt! Wat een simpele en goede tip!

Make-up voor prachtige wimpers langer bewaren kan prima

Wimpers zijn onmisbaar voor een mooie uitstraling. Ze zijn bepalend voor je ogen en voor je gezicht en je kunt zowel korte als lange wimpers hebben voor een totaal verschillende look en uitstraling. Tot zo ver niks nieuws, toch dames?

De meeste vrouwen gebruiken weleens mascara, oogschaduw en eyeliner. Sommige heren trouwens ook, maar we beperken ons hier even tot de dames, haha. Lang niet iedereen gebruikt dagelijks make-up, maar het doel is altijd hetzelfde: er nog knapper uitzien dan dat je al bent!

Make-up is echter niet altijd even goedkoop, zeker niet als het snel op gaat omdat je het dagelijks gebruikt. De meeste vrouwen zijn er gemiddeld binnen drie weken doorheen. Er blijkt gelukkig een hele slimme tip te zijn om langer met je mascara te kunnen doen! Het probleem is namelijk dat mascara op een gegeven moment uitgedroogd raakt en dan zo goed als onbruikbaar wordt. Daar is de tip op de volgende pagina dus echt een briljante oplossing voor! Wees ook slim en bespaar jezelf geld! Bekijk snel het handige filmpje van Wayne Goos, ook op de volgende pagina.


Pagina 1/2