Oeh: dit product van de Action gaat een vette huid tegen

skin

Wil je hebben!

Iedereen verlangt naar een stralend glanzende huid, maar een glowy skin is helaas wel iets anders dan een vette huid. Heb je snel last van een glimmend voorhoofd of voelt jouw huid alsof het bedekt is met olijfolie? Geen zorgen, want de Action verkoopt nu een product dat een vette huid tegengaat. Enne, het product gaat viraal!

Oorzaken en oplossingen

Een vette huid kan meerdere oorzaken hebben. Hormonale schommelingen of een ongezonde leefstijl kunnen de boosdoener zijn, maar als je pech hebt is je vettige huid genetisch bepaald. Gelukkig zijn er wel een aantal dingen die je kunt doen om je huid zo clean mogelijk te houden.

Je huid reinigen is altijd belangrijk, maar als je last hebt van een vette huid kan het een nog groter verschil maken. Door elke ochtend en avond je gezicht te wassen met een milde reiniger, geef je je poriën geen kans om verstopt te raken en voorkom je dat je huid extra talg, en dus vettigheid gaat aanmaken. Ook een gezond voedingspatroon zonder al te veel zuivelproducten kan helpen om je huid zo gezond mogelijk te houden.

Blotting papers

Nu kan het natuurlijk dat je deze adviezen allang hebt opgevolgd, maar nog steeds met een huid zit waarvan het lijkt alsof-ie uit olijfolie bestaat. Gelukkig is daar de Action, die nu een product aanbiedt waarmee je instant van je vette huid af bent. TikTokker Aimy heeft de zogenaamde blotting papers geprobeerd en is razend enthousiast.

@aimymonaco Als je een vettige huid hebt heb je dit nodig! #action #fyp ? origineel geluid – AimyM

Het werkt simpel: je dept de papiertjes op je huid zodat alle overtollige vettigheid daarop achterblijft. Het is geen langetermijnoplossing, maar wel perfect voor wanneer je even snel van een glimmende huid af wil zijn. Los zijn de blotting papers bij de Action helaas niet te koop, maar van het merk Essence kun je 50 stuks krijgen voor maar 2 euro. Dat wordt rennen naar de winkel!

Lees ook: Met deze tips kom jij van je koopverslaving af

Bron: Happy in Shape, Girlscene | Beeld: Adobe Stock, TikTok @aimymonaco