Oma krijgt make-over en kleinkinderen kennen haar amper terug

“Ik ben het echt, het is Mimsie”

Zo nu en dan zijn we allemaal weleens klaar met ons kapsel en willen we wat nieuws. Wie echt voor een totaal nieuwe look wil gaan, kan terecht bij Christopher. Christopher is het brein achter het succesvolle YouTubekanaal Makeoverguy. Hij nam dit jaar Kelly onder handen en hoe!

Kelly ziet er na de metamorfose stralend uit.

De make-over

“Het is tijd om iets te doen, wat echt alleen voor mij is”, vertelt Kelly wanneer er wordt gevraagd waarom ze de make-over wil ondergaan. Ze geeft Christopher dan ook volledige vrijheid: “Je mag doen wat je maar wilt doen.” Dat laat de Makeoverguy zich geen tweede keer zeggen. Hij zet de schaar in Kelly’s lokken, pakt uit met make-up en verft haar haren. Ook wordt ze in een andere outfit gestoken.

Het resultaat

Kelly kan bij een eerste blik in de spiegel niet geloven hoe ze er nu uitziet. “Wauw! Ik voel me prachtig. Het is niet mooi, het is prachtig!” Ook haar familie lijkt die mening te delen, al is het voor de kleinkinderen van Kelly even wennen. Zo moet oma Kelly, die zichzelf Mimsie noemt, haar kleinkinderen ervan overtuigen dat zij het echt is.

Video

In de video kun je zien hoeveel jonger Kelly er na de make-over uitziet. Niet alleen haar uiterlijk lijkt verjongd, ook haar geest lijkt veel jonger. Kelly kan alleen nog maar lachen en kijkt enthousiast uit naar het etentje dat ze ‘s avonds op de planning heeft staan. 

Lees ook: Vrouw ondergaat indrukwekkende transformatie na heftige periode

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest! 

Bron: YouTube Makeoverguy | Beeld: Videostill Makeoverguy