Iets te veel fillers misschien: wat is er met het gezicht van Robbie Williams gebeurd?

Robbie Williams is volgens zijn fans ‘onherkenbaar’

De Brits popzanger en levende legende Robbie Williams is de meest succesvolle solo-artiest in de geschiedenis van het Verenigd Koninkrijk, met meer dan 55 miljoen verkochte platen wereldwijd. Van 1990 tot 1995 maakte Williams deel uit van de wereldberoemde boyband Take That, waar hij met veel furore uitstapte om in 1996 zijn eerste solo-single ‘Freedom’ uit te brengen. 

Angels
De twee solo-albums die volgden waren niet bijster succesvol, totdat de megahit Angels ineens voor zijn grote doorbraak zorgde. Ook in Nederland werd dit nummer een enorme hit. En het valt nog steeds goed in de smaak, zo staat het op nummer 74 in de top 2000. Robbie maakt nog steeds muziek en treedt nog steeds op, ook al heeft hij niet zulke monsterhits gehad als toen. In november 2016 kreeg Williams ook de hoogste muzikale onderscheiding van het Verenigd Koninkrijk, namelijk de BRITs Icon award. Hij wordt hiermee gewaardeerd voor zijn jarenlange bijdrage aan de Britse popmuziek. Alleen David Bowie en sir Elton John gingen hem voor!

Fillers en botox
De 43-jarige Williams heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij niet vies is van een beetje plastische chirurgie, hij heeft toegegeven dat hij soms naar de botox en fillers grijpt om de ouderdom te bestrijden. Ook heeft hij eens verteld dat hij aan zijn kin heeft laten sleutelen. Maar deze keer lijkt hij toch een beetje te zijn doorgeslagen met zijn filler-gebruik…. ‘Robbie, wat is er met je gezicht gebeurd?’, vroegen fans zich massaal af nadat de foto’s van de zanger online verschenen. Het gezicht van de zanger was een stuk voller (én bruiner) en ook zijn haren en wenkbrauwen waren ineens een stuk donkerder. Zou hij zichzelf nog snel een make-over hebben gegeven?

Bron & Beeld: Mirror