Ook de H&M brengt een collectie betaalbare bruidsmode uit. Gaan we voorgoed over op goedkope bruidsmode?

Ook H&M brengt binnenkort een collectie betaalbare bruidsmode uit

Het wordt druk op snelweg voor goedkope bruidsmode, want ook H&M sluit aan in het rijtje van zijn voorgangers en brengt binnenkort een collectie betaalbare bruidsmode uit. Eerder schreven we al dat ZEEMAN een spotgoedkope bruidsjurk van nog geen drie tientjes op de markt heeft gebracht, dat artikel vind je hier. Vervolgens kwam de Britse webwinkel ASOS met een goedkope bruidscollectie die maar liefst uit 18 verschillende kledingstukken en accessoires bestaat, dat artikel kun je ook nog eens rustig op je gemak nalezen, je vindt het hier.

Het feit dat ook het Zweedse warenhuis zich stort op deze markt is niet zo vreemd. Goedkopere bruidsmode lijkt immers een trend te zijn die eigenlijk niet meer te stoppen is, ingegeven door een tijd waarin we met elkaar simpelweg minder geld uitgeven. Het lijkt dus een echt gat in de markt te zijn waar H&M ook graag een graantje van wil meepikken en geef ze eens ongelijk.

Er is overigens wel een verschil met de twee andere collecties van HEMA en ASOS, de collectie van H&M is namelijk volledig duurzaam geproduceerd. Dat is tegenwoordig ook erg belangrijk en zeg nou zelf, wie wil er rondlopen in een trouwjurk op de mooiste dag van je leven als je weet dat degenen die je prachtige jurk hebben gemaakt er geen eerlijke prijs voor hebben gekregen of dat het milieu erdoor belast is? Niemand toch? Heel goed dus H&M! Voor de collectie zijn duurzame materialen als biologisch hennep, biologische zijde, mixen met Tencel en gerecycled linnen gebruikt. De kledinglijn draagt de naam “Concious-Exclusive”. Lees meer over de bruidscollectie van H&M en bekijk de foto’s van de drie jurken op de volgende pagina.


Pagina 1/2