Rara, tot welke populaire bekende Nederlander is dit schattige jongetje uitgegroeid?

Wat een schattige foto, zie jij wie het is?

Met een bosje wortels in de hand kijkt hij guitig de camera in. Wat een schattig knulletje staat er op deze foto uit de oude doos. Van dat schattige jongetje is tegenwoordig niet zoveel meer over, deze knul is uitgegroeid tot een stijlvolle man. Hij begon jaren geleden als stylist bij televisieprogramma’s, bands, tijdschriften en shows en maakte zijn televisiedebuut tijdens het eerste seizoen van Dames in de Dop. Sindsdien is hij niet meer van televisie weg te denken!

We hebben het hier natuurlijk over… Fred van Leer!

Heel lang geleden
‘Fred Paillet’, zoals hij ook wel genoemd wordt, plaatste deze schattige foto van zichzelf in zijn jonge jaren op Instagram. “Vroeger deed ik al aan Sonja Bakker! #langheellanggeleden’, schrijft de stylist van de sterren bij de foto. Wij hadden hem niet zomaar herkend, Fred is behoorlijk veranderd! Nu heeft hij het een en ander aan zijn uiterlijk laten versleutelen, over zijn cosmetische ingrepen is van Leer altijd heel open geweest. “Nieuwe neus, nieuwe oogleden… Nou en?”

Nieuwe neus
“Ik laat op social media heel veel van mezelf zien en ik zou het hypocriet vinden om dit dan te verzwijgen. En ik ben er ook gewoon heel blij mee!” De 39-jarige modekenner vertelde openhartig aan Metro dat hij zijn neus altijd al lelijk vond en nu hij bijna 40 wordt, zijn zijn oogleden gaan hangen, vandaar dat hij het nodig vond om onder het mes te gaan. Fred is voorlopig wel klaar met plastische ingrepen, maar blijft wel jaarlijks een paar keer botox spuiten.  “Want dat moet je bijhouden. En wellicht een keer een fillertje hier of daar. Het moet vooral realistisch blijven.”

Kleine Fred:

Vroeger deed ik al aan @sonjabakker.nl #TBT #langlangheellanggeleden ????????

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

Grote Fred:

Goedemorgen Peeps ! #nofilter ?

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest! 

Bron & Beeld: Instagram