Rouwende moeder krijgt make-over en voelt zich weer levendiger

De vrouw wil weer genieten van het leven

De 62-jarige Mary Ann heeft het niet makkelijk gehad. Een aantal jaar geleden kwamen haar zoon en haar vader te overlijden en lange tijd had de Amerikaanse het idee dat ze niet echt leefde. Met een make-over hoopt ze zich weer levendiger te voelen.

Zichzelf voelen

Tien jaar geleden ging Mary Ann met pensioen en veel gaf ze daarna niet meer om haar uiterlijk. “Ik ben erg lui geworden”, vertelt ze daarover aan Makeoverguy. Ook nam haar leven een aantal jaar na haar pensioen een verdrietige wending. “Ik verloor mijn zoon en vader en het was een lang rouwproces. Recentelijk begin ik me weer een beetje mezelf te voelen.”

Eerste stap

Helemaal zichzelf voelt Mary Ann zich nog niet en ze hoopt dat Christopher, het gezicht achter Makeoverguy, haar kan helpen. “Ik wil me weer beter voelen over mezelf. Ik denk dat dit een eerste stap is om weer van het leven te kunnen genieten.”

Makeover

Christopher geeft gehoor aan Mary Anns verzoek en neemt haar onder handen. De vrouw is overduidelijk blij met het resultaat. “Dit overtreft mijn verwachtingen!”, vindt ze.

Bekijk in de video eronder hoe Mary Ann er na de make-over uitziet.

Lees ook: Maggie krijgt een indrukwekkende makeover na moeilijke periode

Bron: Makeoverguy | Beeld: Videostill YouTube