Tachtigjarige vrouw krijgt met makeover haar levenslust weer terug

makeover tachtigjarige vrouw

Na haar makeover geloofde ze haar ogen niet – jij wel?

De tachtigjarige Carol heeft geen makkelijk leven gehad, en voelt zich futloos en uitgeblust. Maar onder de ervaren handen van makeover-expert Christopher Hopkins transformeert deze uitgebluste oma weer naar de pittige tante die ze in zich had.

Zwaar levensverhaal

Wanneer Carol Bales de studio van Christopher Hopkins binnenloopt, oogt ze wat timide. Al snel wordt duidelijk waarom. “Als kind groeide ik op met een heel gewelddadige alcoholist als vader. Hij joeg ons soms door de straten op met zijn geweer”, vertelt ze. Die angst en dat verdriet droeg ze al van jongs af aan met zich mee. Maar Carol verbijt zich en werkt hard aan haar carrière. Zo wordt ze een vooraanstaand onderzoeker in de biologie en kent ze internationale bekendheid in haar vakgebied. Maar wanneer het op relaties aankomt, blijkt het dat die angst van vroeger nog altijd diep in Carol zit. “Ik ben nooit getrouwd. Je kunt niet echt een relatie opbouwen wanneer je bang bent om alleen te zijn met een man. Ik begreep nooit waarom ik altijd nog zo bang was, maar toen ik therapie kreeg kwam daaruit dat ik een posttraumatische stresstoornis (PTSS) had.”

Single moeder

Toch laat Carol zich hierdoor niet tegenhouden in haar droom om moeder te worden. “Op mijn 40e werd ik zwanger via een donor”, vertelt ze. Uiteindelijk valt het haar zwaar om haar carrière te combineren met haar jonge zoontje en switcht ze van carrière. Wanneer ze uiteindelijk met pensioen gaat en haar inmiddels volwassen zoon uit huis trekt, valt Carol in een gat. “Ik vond het heel moeilijk om opeens niemand te hebben om voor te zorgen”, deelt ze. Maar daar houdt het niet op: “Ik werd ontzettend ziek”, deelt ze. “Ik lag in kritieke toestand aan de beademing.” Gelukkig gaat het nu weer beter met Carol. “Ik probeer nu te leren hoe ik wat speelser kan zijn. Na mijn dood wil ik dat mijn zoon me herinnert als iemand die een heel voldaan leven heeft geleid.” En wanneer ze na haar transformatie weer verschijnt, straalt het geluk van de tachtigjarige lady af.

tachtigjarige vrouw makeover

Makeover

Carol keek ontzettend uit naar haar makeover. Ze vertelt tijdens het proces: “Ik ben nooit eerder zo in de watten gelegd. Ik ben nooit de bruid geweest. Ik ben nooit naar een gala geweest. Omdat ik jarig ben op 2 januari was mijn verjaardag ook nooit iets belangrijks – iedereen had een kater of was bezig met het nieuwe jaar.” Wanneer Carol na haar makeover haar nieuwe look onthult, staat ze duidelijk te stralen. “Ik voel me stunning, uniek, en speels”, deelt ze. “Kijk dan! Dit ben ik, ik ben tachtig jaar oud!” roept ze vol ongeloof. En het enige dat wij daaraan toe te voegen hebben is: Wow, wát een makeover! Ook de volledige video bekijken? Klik dan hier.

Lees ook: Dit is de reden dat je haar door de jaren heen steeds donkerder wordt

Bron: Themakeoverguy | Beeld: Videostills