Met deze TikTok-hack krijg je de meest glanzende lokken ooit

Het wondermiddel heb je waarschijnlijk al in huis

TikTok is al lang niet meer de plek waar menig tiener zijn of haar danskunsten laat zien. Nee, het medium staat ook vol handige hacks. Neem deze hack voor lange, gezonde en glanzende lokken. TikTokker Lilly van Brooklyn onthult hoe zij aan haar prachtige blonde haar komt. Het wondermiddel? Rijstwater!

Rijstwater

In de TikTok laat Lilly zien hoe zij haar haar verzorgt. Als zij haar haar gaat wassen, doet ze er eerst een masker van arganolie in. Dit laat ze minstens dertig minuten intrekken, voor ze het onder de douche uitspoelt. Vervolgens wast ze haar haar op de kop – wat volgens Lilly ervoor zorgt dat je haar minder snel afbreekt en dat je meer volume hebt. Na het wassen spoelt ze haar haar met het rijstwater. Dit is volgens de blondine hét geheim voor glanzende lokken. Eerder deed ze dit twee keer per week, maar nu zo eens in de twee weken. Nog een conditioner om het af te maken en – wauw – gezondere lokken kun je je niet voorstellen.

Viraal

Niet alleen wij, maar ook menig TikTok-gebruiker is onder de indruk van deze hack. De video heeft inmiddels meer dan 3 miljoen likes en ruim 16 duizend reacties. “Zij heeft het gezondste haar dat ik ooit in mijn leven heb gezien”, reageert iemand onder Lilly’s video. “Wauw, jij hebt echt prachtig haar! I love it! Ik hoop dat mijn haar weer gaat groeien door jouw tips”, schrijft een ander. Ga jij deze hack voor glanzende lokken proberen?

@lillyvanbrooklyn

I’m sorry for spilling the secret, but ricewater = MAGIC ?? #hairtok #ricewater

? Eenie Meenie – Ceejay Laqui

Benieuwd hoe je rijstwater maakt? Ook dat laat Lilly zien in een TikTok. Je bekijkt ‘m hieronder.

@lillyvanbrooklyn

Reposting for who missed/couldn’t find it. I already shared the results ????? #hairtok #hairtips

? Prisoner – Miley Cyrus

Lees ook: Feit of fabel: wordt je haar sneller vet als je het iedere dag wast?

Bron: TikTok | Beeld: Pexels, Erika Cristina