Dit is de allerbeste truc om er minder vermoeid uit te zien!

Reken af met een vermoeid uitziende blik!

Of de oorzaak nu een slechte nacht of genen is; donkere kringen onder je ogen zijn heel vervelend en ontsierend. Veel slapen en hydrateren zijn misschien de enige oplossingen die de donkere kringen ook daadwerkelijk tegengaan, maar met déze truc kun je ze wel goed wegwerken! 

Je wallen zijn zo verleden tijd als je het zo aanpakt!

Donkere kringen en wallen

Er bestaat een verschil tussen donkere kringen onder de ogen en wallen. Donkere kringen zijn niet moeilijk te herkennen: het zijn donkere verkleuringen onder en rondom je oog waardoor het lijkt alsof ze dieper in hun kassen liggen. Hierdoor lijk je een stuk ouder en vermoeider dan je eigenlijk bent. Soms gaan de donkere kringen ook nog gepaard met wallen; verdikkingen onder de ogen veroorzaakt door een vocht- of vetophoping. Ook zo’n leuk fenomeen waardoor je er jaren ouder uitziet.

Verzorgen en hydrateren

Om donkere kringen op te lossen is het nodig de tere huid rondom de ogen goed te verzorgen en te hydrateren. Omdat het zulke dunne huid is moet je er enorm zuinig mee zijn; gebruik dan ook liever geen producten die niet speciaal bedoeld zijn voor de tere huid. Foundation en concealer die je normaliter op je gezicht smeert kun je dan ook beter niet gebruiken voor dit gebied. Beter kun je een optische illusie creëren door middel van een vleugje witte highlighter in je binnenste ooghoek. Hierdoor krijg je een frisse en open blik.

Details from the Fendi Women’s Fall/Winter 2018-19 Collection #FendiFW18 #MFW

Een bericht gedeeld door Fendi (@fendi) op

Lees ook: Gooi je gebruikte theezakjes niet meteen weg, dít kun je er allemaal mee doen

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest
Bron: Jan | Beeld: Wikimedia Commons, Biswarup Ganguly