Dankzij dit trucje ben je binnen vijf minuten van wallen onder je ogen af

trucje wallen

Zo ben je binnen en handomdraai van je wallen af

Een vermoeide blik, wallen die tot je knieën lijken reiken en geïrriteerde ogen, allemaal tekenen dat je een slechte nacht achter de rug hebt. Doodop aan de dag beginnen wil niemand, helemaal niet wanneer je door je slaapgebrek niet zo aantrekkelijk oogt. Gelukkig kun je de schijn van een goede nachtrust ophouden door de volgende truc te gebruiken. 

Wallen

Wanneer je ’s ochtends in de spiegel kijkt en erachter komt dat je een paar flinke wallen hebt, ben je binnen no-time chagrijnig. Je wilt er graag appetijtelijk uitzien, maar die balken onder de ogen maken dat vrijwel onmogelijk. Blijf niet bij de pakken neerzitten want dankzij deze tip verdwijnen je wallen als sneeuw voor de zon.

Groene thee

Veel mensen starten hun ochtend graag met een straffe bak koffie of een lekker kopje groene thee. Ben jij iemand die graag de dag start met groene thee? Gooi de zakjes dan niet weg. Laat de zakjes helemaal afkoelen en druk de theezakjes daarna tegen je wallen aan. Doe dit zo’n vijf minuten. Je huid krijgt even een koude boost en bovendien verstevigt de cafeïne die in de thee zit de huid. Dep je huid daarna droog en je zult zien dat je wallen zijn verdwenen of een stuk minder zijn!

Lees ook: Slapen met je lenzen in? Dit gebeurt er dan met je ogen

Bron: Libelle | Beeld: Unsplash