Wat een verschil met vroeger: Gordon is 16 kilo afgevallen

Gordon heeft een ware transformatie doorgemaakt

In de liefde wil het maar niet lukken, maar hierom gaat presentator/zanger/allround showbizztijger Gordon natuurlijk niet bij de pakken neerzitten. Een huwelijk voor zijn vijftigste verjaardag bleek niet haalbaar, maar een nieuw strak lichaam is hem wél gelukt. 

Het afgelopen jaar is Gordon Heuckeroth maar liefst 16 kilo afgevallen en hij ziet er geweldig uit!

Toch maar niet trouwen
Gordon heeft een veelbewogen jaar achter de rug waarbij niet alles altijd op rolletjes liep. Gordon gaat trouwen, maar met wie? kreeg een teleurstellend einde toen de blonde krullenbol besloot toch maar niet te trouwen en zijn nieuwe datingshow Op Goed Geluk wordt door kijkers ‘tenenkrommend slecht’ genoemd.

16 kilo
Geen reden voor Gordon om te gaan zitten kniezen, hij is helemaal losgegaan in de sportschool en is veganistisch gaan eten! En dat is hem behoorlijk aan te zien, hij is maar liefst 16 kilo kwijtgeraakt. Een knappe prestatie voor iemand die zichzelf al jaren te zwaar vond. De presentator wil nog 5 kilo kwijt, maar geeft in een post op Instagram aan dat hij wel heel trots is op zichzelf. En terecht, want moet je de voor-en-na foto eens zien. Petje af Gordon!

Lees ook: “Ik vind Gordon een mooi mens, maar niet om mee te trouwen,” aldus Rogier

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Instagram Gordon Heuckeroth, Videostill RTL XL