Rond, amandelvormig of klein: dit zegt de vorm van je ogen over je persoonlijkheid

Niet alleen de kleur van je ogen zegt iets over je persoonlijkheid

Geluk, genot, verdriet, leugens en woede: we zien het allemaal in iemands ogen. De ogen spreken boekdelen als het gaat om een bepaalde emotie. Een fijn gegeven, want op die manier kun je – zonder dat iemand iets zegt – vaak al achterhalen hoe die persoon zich voelt. Niet alleen emoties, maar gegevens over iemands persoonlijkheid zijn te achterhalen door de vorm van de ogen te bestuderen. Benieuwd? Wij leggen het je uit. 

Amandelvormige ogen

Mensen met amandelvormige ogen hebben over het algemeen een warme en fijne persoonlijkheid. Je bent geliefd en doet er alles aan om anderen te helpen. Doordat je een tikkeltje mysterieus bent, is het voor mensen lastig om je echt goed te leren kennen. Probeer soms dingen niet te serieus te nemen en laat eens wat vaker de remmen los.

Kleine ogen

Heb jij kleine ogen? Dan ben jij enorm goed in jezelf focussen. Je hebt een kritische, analytische en serieuze blik op het leven. Jij bent vaak de slimmerik uit de groep en mensen vragen jou om ingewikkelde zaken op te lossen. Misschien zullen mensen van jou denken dat je geen emoties hebt, maar niets is minder waar.

Lees verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2