Shocking: vrouw telt 62.000 euro neer voor plastische chirurgie

vrouw plastische chirurgie

De verpleegster noemt zichzelf een ‘Limited Edition Barbiepop’

Na zo’n 62.000 euro uit te geven aan plastische chirurgie, zou je denken dat het meer dan genoeg is geweest. Maar dat geldt niet voor de Australische Tara Jayne McConachy. De ‘Barbiepop’ heeft na meerdere operaties nóg meer op de planning staan.

Duizenden euro’s

Met een bedrag van 62.000 euro kun je (meerdere keren) je droomvakantie boeken, een dure auto voor deur hebben staan of een flink deel van je hypotheek afbetalen. De Australische Tara daarentegen besteedde deze enorme som aan heel iets anders: vijf borstvergrotingen, een neuscorrectie, bilimplantaten, facings, botox en fillers. Cosmetische chirurgie is niet alleen de bijzondere ‘hobby’ van Tara, ook werkt ze zelf als cosmetisch verpleegkundige.

‘Limited Edition Barbie’

Of de 31-jarige na al deze ingrepen niet heel veel weg heeft van een barbiepop? Dat is juist precies waar Tara voor gaat. Op haar Instagram-account noemt ze zichzelf een ‘barbiepop met een beperkte oplage.’ En om die status te behouden, is de vrouw van plan nog meer geld uit te geven aan operaties. Zo wil Tara een rib laten verwijderen én staat een oogkleurverandering op de planning.

Verslaafd aan operaties

In een interview met Daily Star geeft Tara toe dat ze verslaafd is aan de operaties. “Het is uiterst verslavend en ik wil alweer grotere borsten”, aldus de verpleegster. Hoeveel ze nu precies heeft uitgegeven aan haar extreme hobby weet ze niet. “Ik weet niet precies hoeveel ik heb uitgegeven aan operaties, maar het komt makkelijk in de buurt van 100.000 Australische dollar.” Dat staat dus gelijk aan ongeveer 62.000 euro.

Nog meer plannen

Zodra de corona-reisrestricties worden ingetrokken wil Tara meteen afreizen naar Europa, want naast eerdergenoemde operaties wil ze óók nog een ooglidcorrectie, een wenkbrauwlift en wangimplantaten. Om dit allemaal te bekostigen maakte ze een account aan op website OnlyFans, waar Tara in drie dagen al 10.000 Australische dollar aan lidmaatschappen binnen harkte.

View this post on Instagram

I had 1 glass I swear ??

A post shared by Tara Jayne (@tara_jayn3) on

View this post on Instagram

Ken & Barbie ? @justinjedlica

A post shared by Tara Jayne (@tara_jayn3) on

Lees ook: Shocking: jonge vrouw liet lippen twintig keer opspuiten

Bron: Panorama | Beeld: Videostill Instagram @tara_jayn3