Vrouw ondergaat simpele metamorfose en ziet er daarna totaal anders uit

Er gaat maar een klein stukje van de lokken van de vrouw af

We willen allemaal weleens een andere look, maar niet alle vrouwen zien het zitten om hun (lange) lokken vaarwel te kussen. Jezelf een totaal andere look aanmeten is daarentegen ook mogelijk zonder dat je een drastisch groot verschil in de lengte van je haar moet maken. De metamorfose van Liz is daarvan het perfecte voorbeeld.

Dramatischer

Liz, die vindt dat ze een vrij casual look heeft, wilde graag eens wat anders. Het mocht wel een keer een wat dramatischere look voor in de avond zijn. Ze klopte daarom aan bij Makeoverguy. Hij wist wel raad met de schone.

Geen kort haar

Aan Makeoverguy vertelt Liz dat ze echt eens meer wil leren over hoe ze zelf haar haar en make-up kan doen. Daarnaast staat ze open voor alles, maar van de lengte van haar manen moet hij wel afblijven. “Ik hou van de lengte van mijn haar en van de kleur. Ik sta open voor veel dingen, maar ik wil het niet kort”, vertelt ze.

Resultaat

Een ding dat ze niet leuk vindt aan haar huidige kapsel, is hoe stijl het valt. Christopher Hopkins, het brein achter Makeoverguy luistert aandachtig naar de uit Illinois afkomstige vrouw en het resultaat mag er zijn. “Ik vind mijn haar en make-up fantastisch!”, jubelt Liz.

Bekijk het eindresultaat in de video van Makeoverguy.

Lees ook: Vrachtwagenchauffeur Ned valt 46 kilo af én ondergaat metamorfose

Bron: Makeoverguy | Beeld: Videostill Makeoverguy