Deze vrouw voelt zich beter dan ooit na haar indrukwekkende metamorfose

Vicky metamorfose

Ze ziet haar metamorfose als een nieuw begin

De Amerikaanse Vicki heeft een bewogen tijd achter de rug. Voor het eerst sinds jaren gaat ze weer als vrijgezel door het leven. Vicki was maar liefst 44 jaar getrouwd, maar tekende een maand geleden de scheidingspapieren. Ze wil haar nieuwe leven beginnen met een nieuw uiterlijk en schakelt daarom de hulp in van de Makeover Guy.

Vicki wil het beste uit zichzelf halen en in haar ogen hoort daar een nieuw uiterlijk bij.

Verhaal

“Ik wil het beste uit mezelf halen en ik wil me goed voelen over mezelf”, vertelt Vicki voordat Christopher Hopkins, ook wel bekend als de Makeover Guy, haar onder handen neemt. “Ik ben onlangs gescheiden, dus ik start een nieuw leven”, vertelt Vicki in tranen. Sinds haar achttiende was ze samen met haar ex-man. Ondanks haar grote verdriet is Vicki vastbesloten om er een mooie dag van te maken.

Metamorfose

De Amerikaanse wilde dolgraag een look hebben die beter bij haar past en dat lijkt te zijn gelukt. Zo is Vicki helemaal onder de indruk van haar nieuwe uiterlijk.“Een nieuw hoofdstuk, een nieuwe look, een nieuw begin”, vertelt Vicki stralend als ze haar nieuwe uiterlijk ziet. “Nu is het mijn beurt”, vervolgt ze.

Lof

Niet alleen Vicki is onder de indruk van haar metamorfose, ook de kijkers van de video bewonderen haar nieuwe uiterlijk. Tevens spreken de kijkers vol lof over het mooie karakter van de vrouw. “Wat een prachtige persoonlijkheid en nu straalt ze dat ook uit”, is een van de vele positieve reacties. Ook steken velen Vicki een hart onder de riem: “Lieve Vicki, huil niet. Ik weet dat een scheiding heel moeilijk is, maar dit is het nieuwe hoofdstuk in je leven. Ik wens je het allerbeste toe!”

Bekijk de makeover van Vicki hieronder.

 

Lees ook: Deze vrouw ziet er onherkenbaar uit na haar metamorfose

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Makeover Guy | Beeld: Videostill Makeover Guy