Deze vrouw weigert de deur uit te gaan zonder extreme ‘gothic’ make-up… Maar moet je eens zien wat er onder die lagen schmink zit!

Deze 24-jarige vrouw is zelf erg blij met haar ‘unieke’ stijl

Ze omschrijft haar eigen stijl als die van een ‘demonische heks’ en als ze op straat loopt, maakt ze met grote regelmaat kinderen aan het huilen. Ismini Nekron is 24 jaar oud en woont in het Britse Wales, ze verdient haar geld met modellenwerk in het alternatieve circuit.

Per dag kost het haar gemiddeld drie en een half uur (!!!) om haar kunstige look tot stand te brengen, waarvoor ze haar haren paars verft, tekeningen op haar gezicht maakt en demonische contactlenzen in haar ogen doet. Zelf vindt ze haar uiterlijk prachtig en kleedt ze zich ook in haar vrije tijd graag extreem. Ismini heeft er geen enkele moeite mee om in vol ornaat boodschappen te doen of de bus te pakken: “Ik vind mezelf er heel mooi uitzien”.

Haar vrienden denken daar echter anders over en zij gaven Ismini op voor het Britse programma 100 % Hotter, waarin kandidaten een volledige make-under krijgen, wat wil zeggen dat ze de kandidaten weer hun natuurlijke uiterlijk teruggeven. En het resultaat bij deze jongedame is echt ongelofelijk, onze mond viel ervan open. Wat een prachtige vrouw zit er onder al die lagen schmink! Zo zie je maar weer, less is more! 

Wat een schoonheid! 

Bron: DailyMail | Beeld: videostill 100 % Hotter