Ze wast haar haar met paracetamol en kijk wat er gebeurt! Geniaal!

aspirine

Paracetamol is niet alleen goed tegen pijn!

Droom jij ook van een weelderige en volle bos haar, maar ben je hier niet mee gezegend? Er zijn talloze shampoo’s en middeltjes op de markt om je haar dikker te maken en te doen groeien, maar of ze ook echt werken… Wil je graag gezond haar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben weer een supertip voor je in petto.

Onjuiste pillen

Voordat we je het slimme trucje met paracetamol vertellen, hebben we eerst nog wat feitjes voor je. Wist je dat men onterecht van mening is dat pijnstillers zonder recept onschadelijk zijn voor het menselijk lichaam? Uit de conclusies van het onderzoek blijkt:

  • 83 procent gebruikt paracetamol, bijna 18 procent zelfs dagelijks. Zo’n 80 procent leest nooit de bijsluiter.
  • Meer dan 60 procent vindt het gebruik van paracetamol veilig. Maar: meer dan 50 procent blijkt een te hoge dosering te slikken, met gezondheidsrisico’s tot gevolg.
  • 40 procent gebruikt weleens ibuprofen, waarvan 8 procent zelfs dagelijks (op recept of advies van de huisarts).

Haar wassen

Haren wassen, voor velen is het een bijna dagelijks ritueel. Niets voelt dan ook zo lekker als een versgewassen haardos. Het ruikt lekker, voelt schoon en zacht en je voelt je gewoon een stuk frisser als je je haar wast. Het onderhouden van je haar kan soms een hele klus zijn. Vooral met alle shampoo’s, maskers en andere middeltjes die er tegenwoordig in de drogisterij te vinden zijn. Maar heb je wel eens nagedacht over huis-tuin-en-keuken middeltjes voor je haar? Zoals ook bij het schoonmaken van je huis het geval is, staan er in je keukenkastje genoeg middeltjes die je kunt toepassen in je beautyregime. Zo ook de oude vertrouwde paracetamol.

Lees snel verder op de volgende pagina.


Pagina 1/2