Wauw, alsof je dubbel ziet: zó ziet de kleindochter van Grace Kelly eruit!

Grace Kelly’s kleindochter lijkt precies op haar

Een wereldberoemd actrice die prinses werd, het leven van Grace Kelly leek wel een sprookje. Helaas kwam de prachtige vrouw op 52-jarige leeftijd tragisch aan haar einde toen ze een beroerte kreeg terwijl ze autoreed. Ze belandde in een ravijn en overleed de volgende dag in een ziekenhuis in Monaco.

Grace Patricia Kelly werd in 1929 geboren in Pennsylvania en speelde op 22-jarige leeftijd in haar eerste film.

Prins Rainier III
Ze won in 1955 zelfs een Oscar voor haar rol in The Country Girl en kort daarna speelde ze in haar laatste film, de muzikale comedy High Society. In 1955 ontmoette ze Prins Rainier III van Monaco en in 1956 trouwde het stel. Ze kregen drie kinderen, Caroline, Albert en Stéphanie.

Camille Gottlieb
Grace Kelly stond bekend als een adembenemend mooie vrouw en die genen heeft ze doorgegeven, haar kleindochter Camille Gottlieb is het evenbeeld van de beeldschone prinses. Het 19-jarige meisje is de dochter van prinses Stéphanie van Monaco en Jean-Raymond Gottlieb. Haar moeder kreeg in een eerder huwelijk al zoon Louis en dochter Pauline. Ook haar oudere zus lijkt op haar oma, maar bij Camille is het nóg duidelijker. Wat een plaatje!

I don’t wanna hurt you but you live for the pain

Een bericht gedeeld door Cam? (@camillerosegottlieb) op

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld Instagram