Wauw, hebben: zó ziet de feestelijke nieuwe Lidl-collectie van Heidi Klum eruit!

Wederom een prachtige collectie van Heidi en Lidl!

De modewereld was in rep en roer nadat supermodel Heidi Klum aankondigde dat ze een kledinglijn had ontworpen voor budgetsupermarkt Lidl. Hoewel de echte modeliefhebbers eerst sceptisch waren, werd de collectie Heidi & The City een waar succes. 

En de fans van de eerste collectie mogen hun handjes dichtknijpen, want Heidi en Lidl bundelden de krachten voor… een geweldige feestcollectie!

Let’s Celebrate
De schitterende collectie ligt vanaf 4 december in de schappen, onder de naam ‘Let’s Celebrate’. De wereldberoemde Heidi heeft alle items weer ontworpen en dat is te zien, want wij vinden elk stuk even mooi! De lijn bestaat dit keer uit 70 verschillende kledingstukken, van fluwelen jasjes en colberts tot satijnen jurken en broeken met glitters. De prijzen zijn heel portemonnee-vriendelijk: voor een item betaal je tussen de 9,99 en 39,39 euro. De meeste items uit de collectie zullen online te koop zijn.

Snel uitverkocht
Wie iets van de collectie wil, zal er waarschijnlijk snel bij moeten zijn op 4 december. Want de vorige collectie was in no time uitverkocht en daarna werden de kledingstukken voor veel meer geld verkocht op Ebay en Marktplaats. Klum reageert zelf erg enthousiast op de aankondiging. “Ik wilde een simpele, elegante lijn ontwerpen die ons laat stralen tijdens het feestseizoen.”

 

 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Gondola | Beeld LIDL