Wauw, een heel nieuwe look voor Roxeanne Hazes, zó heb je haar nog nooit gezien!

Roxeanne

Roxeanne gaat voor een totaal andere look

Het gaat goed met de dochter van wijlen André Hazes, de 24-jarige Roxeanne timmert aardig aan de weg. Haar muziekcarrière loopt op rolletjes, ze heeft net een nieuw album uitgegeven en staat op het punt te gaan toeren. Ook in de liefde gaat het de zangeres voor de wind, begin dit jaar vond ze de man van haar leven in Top Notch-collega Erik Zwennes. 

Blondine
De bebaarde Zwennes en Roxeanne zijn smoorverliefd op elkaar en schromen dan ook niet hun liefde veelvuldig op verschillende social media kenbaar te maken. Mierzoete kiekjes, hartjes en verliefde teksten: de romantiek druipt er vanaf. Ze hebben, zoals het een verliefd stel betaamd, ook koosnaampjes voor elkaar: Bonnie en Clyde. Nu was Bonnie natuurlijk een blondine en Roxeanne staat bekend om haar gitzwarte lokken. Maar als we naar de laatste foto’s op Instagram moeten kijken is Roxeanne tegenwoordig een blonde bombshell! En daarnaast heeft ze er ook nog flink de schaar in laten zetten, want op de foto staat ze met een kort koppie.

Bonnie & Clyde
Roxeanne heeft de afgelopen dagen regelmatig in de kappersstoel gezeten om in stappen haar gitzwarte lokken te laten ontkleuren. Rox, die ten huwelijk is gevraagd door haar nieuwe vriend Erik Zwennes, toont met een blikje Bacardi Cola in de hand trots het eindresultaat van haar waterstofperoxideavonturen. ”Je wilde Bonnie, je krijgt Bonnie,” schrijft de zangeres bij het kiekje waarin ze haar verloofde Erik heeft getagd. Wat vind jij van de nieuwe coupe van Rox? Ben je wel fan van haar korte, blonde haren of geef je de voorkeur aan de lange zwarte lokken? Laat het ons weten!

@erikzwennes wifey

Een bericht gedeeld door ? Dochter Dre ? (@roxeannehazes) op

v

Verliefd zijn is de shit! ?

Een bericht gedeeld door ? Dochter Dre ? (@roxeannehazes) op

Wil je dit onthouden? Bewaar de handigste tips en weetjes op Pinterest!

Bron & Beeld Instagram