Wauw, herken jij haar nog? Pamela Anderson gaat voor een totaal nieuwe look!

 

Pamela is werkelijk onherkenbaar met haar nieuwe look!

Ze hing in de jaren ’90 op bijna elke jongenskamer te pronken in een minuscuul rood badpakje: Pamela Anderson. De blonde schone is hét sekssymbool van die tijd door haar zwoele look. We kennen Pamela natuurlijk allemaal als de rondborstige blondine met platinablond haar, zwarte eyeliner en een dikke rand lipliner om haar lippen heen. Een tikkeltje ordinair, zou je kunnen zeggen.

Playmate
Pamela Anderson werd bekend door haar rol als C.J. Parker in de legendarische serie Baywatch en door haar ontelbare Playboy-reportages. Ze trouwde drie keer en kreeg twee zoons met haar eerste man Tommy Lee. Naast haar carrière als seksbom zet Pam zich met hart en ziel in voor goede doelen, zo is ze actief lid van dierenrechten-organisatie PETA en spreekt ze zich vaak uit tegen seksueel geweld. Het rode badpak heeft ze aan de wilgen gehangen en het lijkt ook of de rest van haar garderobe ook een flinke update heeft gekregen… Van een sexy stoeipoes naar een vrouw met klasse, onze mond viel open toen we deze foto’s onder ogen kregen.

Klasse
De 49-jarige actrice en voormalig playmate verraste afgelopen weekend vriend en vijand op de rode loper in Cannes. Op social media wordt druk gespeculeerd over cosmetische ingrepen, maar misschien is het gewoon even wennen om babe Anderson ineens als klassieke schoonheid te zien in deze donkerblauwe creatie van Vivienne Westwood.

 

Bron: AD Show | Beeld: videostill