WAUW! Ze wrijft een minuut plakjes tomaat over haar gezicht, het resultaat is verbluffend!

Tomaten kunnen erg effectief zijn tegen zowel lichte als zware acné en ook tegen littekens door puistjes. Je kan tomaten op een aantal manieren gebruiken tijdens je huidverzorgingsroutine:

  • Plakjes tomaat: dit is de meest simpele en snelle manier. Het enige dat je hoeft te doen is een tomaat in plakjes snijden en de plakjes over je gezicht te wrijven. Masseer het tomatensap vervolgens licht in je huid met cirkelvormige bewegingen en spoel hierna af met lauwwarm water.
  • Gezichtsmasker: als je wat langer de tijd hebt is dit een ideale manier om wat zwaardere acné grondig aan te pakken. Pak een tomaat en snij met een schilmesje een X aan de bovenkant. Leg de tomaat vervolgens gedurende ongeveer een minuut in een bakje warm water en verwijder hierna voorzichtig de schil. Verwijder de pitjes en pureer het vlees tot een pasta. Breng dit vervolgens aan op een schoon gezicht en laat het zeker een uur zitten, ga bijvoorbeeld lekker een tijdschrift lezen of doe een dutje. Na een uur spoel je je gezicht af en je zal er stralend uitzien!

Herhaal deze tomaat-trucs een paar keer per week en je zal snel verschil merken, je huid zal er veel rustiger uit komen te zien. Deel deze geweldige tip met je vrienden!


Pagina 2/2