Webwinkel ASOS komt met zeer betaalbare bruidsjurken! Zijn goedkopere trouwjurken de nieuwe trend?

Bruidsjurken van ASOS

ASOS biedt goedkope bruidsjurken aan

Webwinkel ASOS biedt, na vorig jaar een bruidsmeisjescollectie te hebben aangeboden, vanaf vandaag ook een hele nieuwe bruidscollectie aan. Van lingerie en schoenen tot complete trouwjurken, het is mogelijk om je complete trouwoutfit er te kopen. En wat kost dat dan? De prijs hiervoor is minder dan 500 euro! Met zo’n prijs zijn ze een ware nieuwe trendsetter.

Betaalbare kleding is trending en betaalbare bruidskleding net zo goed. Eerder schreven we al een artikel over de spotgoedkope bruidsjurk van Zeeman, dat artikel vind je hier. ASOS volgt hiermee het voorbeeld van Zeeman en lanceert vandaag wereldwijd zijn collectie, die uit 18 stukken bestaat.

De jurken van ASOS zijn zeker niet zo spotgoedkoop als de absolute budget-trouwjurk van de Zeeman die voor maar €29,99 te krijgen is, maar toch zijn de jurken relatief gezien een stuk betaalbaarder dan een bruidsjurk uit de gemiddelde bruidsmodewinkel. ASOS heeft de jurken gemaakt voor verschillende lichaamstypen en ze zijn uiteraard ook verschillend in prijs.

De bruidsmodelijn is uitgebreid genoeg. Er is een kort exemplaar beschikbaar, een broekpak, maar bijvoorbeeld ook een trouwjurk in jaren 30-stijl. Zoals aangegeven kun je er voor alles wat je nodig hebt terecht, dus ook voor accessoires voor je haar, lingerie en schoenen. Dit is goed nieuws voor alle toekomstige bruiden van Nederland! We hebben op de volgende twee pagina een deel van de collectie voor je verzameld. Mocht je nou enthousiast zijn geraakt en dolgraag zo’n ASOS trouwjurk willen bestellen dan kan dat hier. Tag al je vrienden en vriendinnen die binnenkort gaan trouwen (of zouden moeten trouwens ;-)).


Pagina 1/3