Wil je graag af van die snorhaartjes op je bovenlip? Zó kom je er zonder scheren vanaf

Weg met die nare snorhaartjes!

Sommige vrouwen hebben er van nature meer last van dan anderen: ongewenste gezichtsbeharing. Helaas krijgen bijna alle dames met snorhaartjes te maken naarmate ze ouder worden. Ineens zitten er haartjes op je bovenlip. Scheren is niet echt een optie, want dan komen ze in tienvoud weer terug. En om nu meteen naar de schoonheidsspecialiste te gaan om de boel te harsen, dat is ook weer zoiets. 

Maar wist je dat je het heel makkelijk zelf kunt doen? De oplossing staat al in de koelkast!

Gezichtsscrub
Scheren wordt afgeraden door beauty-experts, want afgeschoren haartjes komen heel snel weer terug en vaak nog donkerder ook. Nog een nadeel, je krijgt last van stoppels op je bovenlip. Niet fijn! Je kunt de haartjes veel beter weghalen met een gezichtsscrub en de ingrediënten daarvoor staan zeer waarschijnlijk al in koelkast. Dit heb je nodig:

  • 1/2 theelepel havermout
  • 1 eetlepel honing
  • 8-10 druppels citroensap

Meng de havermout, het citroensap en de honing in een kommetje tot een pasta. Breng deze pasta aan op het gezicht en wrijf dit over je gezicht heen, tegen de haarrichting in! Doe dit ongeveer vijf minuten lang en spoel daarna je gezicht met lauw water af. Gebruik deze scrub ongeveer 3 keer per week en je haartjes zullen langzaam verdwijnen. Geen snorhaartjes meer te bekennen!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest! 

Bron & Beeld: Good Housekeeping