Wil je graag witte tanden? Er is nu een bizarre nieuwe tandpasta-trend…

Witte tanden zonder dure behandeling

Een glimlach is toch echt wel je visitekaartje: het is het eerste wat vaak opvalt aan een persoon. We willen dan ook graag hele rechte tanden hebben en we vinden het ook wel fijn als ze niet al te geel uitvallen. Maar ja, die bleeksessies zijn aardig duur, biedt deze bizarre tandpasta-trend dan de uitkomst?

Zou jij de nieuwe trend aandurven?

Verkleuring
Dat witte tanden op den duur geel worden is natuurlijk geen verrassing: we drinken thee, koffie, rode wijn en eten zoete en zure voedingsmiddelen die ons glazuur aantasten waardoor verkleuringen eerder op kunnen treden. De gele gloed is dan ook zo gemaakt en is vaak niet met een beetje tandenpoetsen te verwijderen. Gelukkig is daar een hele rare nieuwe tandpasta-trend die wel eens de oplossing zou kunnen zijn.

Houtskool
De tandpasta is zwart en blijft ook zwart wanneer je er je tanden mee poetst. Spuug je de zwarte substantie echter uit, dan zou je achterblijven met een stralend witte glimlach. Maar hoe kan dit eigenlijk? Aan de tandpasta wordt een beetje houtskool toegevoegd, wat de verkleuring uit je tanden kan trekken. Het bleken van de tanden met houtskool is geen nieuwe trend; dit werd door voornamelijk bloggers en vloggers eerder al toegepast met producten die niet voor de tanden bedoeld waren.

Lees ook: Deze tandpasta voor witte tanden is natuurlijk én maak je heel gemakkelijk zelf!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Margriet | Beeld: videostill