Wil jij vollere wimpers? Dit trucje kende je niet. Wij hebben het meteen geprobeerd en het werkt!

Zo simpel kan het zijn!

Hou jij ook van volle wimpers? Deze fantastische truc is een van de geheimen van veel visagisten. Het is zo eenvoudig, dat je er verbaasd van zult staan:

  • Breng eerst een klein beetje mascara aan op de puntjes van je wimpers. Zorg ervoor dat de wimpers goed van elkaar gescheiden zijn.
  • Besprenkel de wimpers dan voorzichtig met wat babypoeder. Hierdoor maak je je wimpers dikker. Je kunt de poeder met een ander mascaraborsteltje aanbrengen.
  • Als de wimpers goed bedekt zijn met de babypoeder (kijk uit dat de poeder niet in je ogen komt), kun je opnieuw mascara aanbrengen. Je weet zelf het beste hoe. Om ervoor te zorgen dat je wimpers er dikker uitzien, kun je het beste bij de wortel beginnen en dan in een zig-zag beweging naar de puntjes glijden. Stop niet bij de puntjes, maar laat het borsteltje er vanaf glijden, want dit zorgt er namelijk voor dat je wimpers langer worden.
  • Nog een truc die veel visagisten gebruiken: breng van de wortel tot het midden van de wimpers bruine mascara aan en op de puntjes vervolgens voorzichtig wat zwarte mascara. Hierdoor zullen de wimpers er lang en dik uitzien. Heb je het al eens geprobeerd? Het is sensationeel.

Bron