Ze wordt een dikke koe genoemd en slaat dan ijzersterk terug. Dit is té grappig!

Neem nou bovenstaande foto, dit is toch gewoon een prachtige vrouw? Het is ons überhaupt niet duidelijk wat iemand inspireert om te beweren dat zij het toonbeeld van een dikke koe zou zijn, maar dat geheel terzijde. Diegene moet ongetwijfeld een buitenaardse standaard hanteren om tot dergelijke conclusies te kunnen komen wat ons betreft.

Iskra Lawrence liet het er in ieder geval niet bij zitten en op Facebook maakte ze ook nog even korte metten met de persoon in kwestie door in een kort maar krachtig filmpje in slow motion chips te eten, bekijk hier het filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=wgWDDcpfkcY

Ze had ondanks alle venijnige humor ook nog wel een serieuze boodschap eraan toe te voegen voor iedereen: “Ik eet wat ik maar wil, maar wel met mate. Ik eet chips, maar ik maak ook gezonde maaltijden thuis en ik sport regelmatig. Het gaat erom dat het niet uitmaakt wat anderen van je denken, jij bent degene die je eigenwaarde bepaalt.”

Het onderwerp houdt ook de modellenwereld bezig, want er klinkt een steeds luidere roep om meer gebruik te maken van plus size modellen die normale maten vertegenwoordigen in plaats van modellen die onnatuurlijk slank zijn en op die manier niet representatief  zijn voor de gemiddelde vrouw. Verschillende landen hebben zelfs al een verbod uitgevaardigd op te dunne modellen op de catwalk. Er is nog een lange weg te gaan, maar er vinden zeker veranderingen plaats.


Pagina 2/2