Wow, moet je zien: de 10-jarige dochter van Tooske Ragas lijkt als twee druppels water op haar

Tooske en haar dochter zijn als twee druppels water

Televisiepresentatrice, zangeres en actrice Tooske Ragas is een ware duizendpoot in showbizzland. Tooske begon haar televisiecarrière als vj bij muziekzender TMF maar verwierf grote bekendheid door de presentatie van talentenjacht Idols. Daarnaast speelde de knappe blondine in meerdere films en stond ze zelfs op het podium in de musical De Drie Musketiers.

Ook privé gaat het Tooske voor de wind, ze is sinds 2005 getrouwd met de eveneens blonde en knappe zanger/acteur Bastiaan Ragas en samen hebben ze drie kinderen. Dochters Fien, Leentje en Catoo. Bastiaan heeft nog zoon Sem uit zijn eerdere huwelijk met zangeres Laura Vlasbom. Helena Antonia Ragas (Leentje) is inmiddels alweer 10 jaar oud en ze begint behoorlijk op haar moeder te lijken. Sterker nog, het is een evenbeeld van de 44-jarige Tooske, een heuse mini-me.  Tooske deelde deze foto trots op Instagram met het bijschrift:  “Ze is 10 jaar en een prachtig persoon. Ze is mooi, lief, sterk, slim en grappig. We genieten van onze dagen samen.” Tooske en Fien zijn samen in het Italiaanse Venetië. Het is inderdaad een prachtig meisje, wij kunnen ons voorstellen dat ze apetrots is!

She is 10, lovely, beautiful, strong, smart and funny. Unbelievably wonderful days in Venice with our eldest daughter. #loveVenice

Een bericht gedeeld door Tooske Ragas Official (@tooskeragas) op

Wil je dit onthouden? Bewaar de handigste tips en weetjes op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld Instagram