Wow: zó ziet de inmiddels 31-jarige dochter van Olivia Newton-John eruit

Olivia Newton John

De dochter van Olivia Newton John is nooit beroemd geworden

Iedereen kent de inmiddels 67-jarige Olivia Newton John van haar rol als Sandy in Grease. De actrice heeft het succes van deze iconische film niet meer weten te evenaren, maar is nooit uit de spotlights verdwenen. Newton-John is tussen 1984 en 1995 getrouwd geweest met Matt Lattanzi. De actrice Chloe Rose Lattanzi (1986) is een dochter uit dit huwelijk. 

Chloe probeerde het succes van haar beroemde moeder te evenaren, maar dat is haar nooit gelukt.

Succes evenaren
De 31-jarige blondine heeft haar zangcarrière na een geflopte eerste album op een lager pitje gezet. Onlangs vertelde ze dat ze het niet makkelijk heeft gehad om in de schijnwerpers van haar moeder op te groeien en dat er altijd veel druk op haar stond om net zo ‘perfect’ als haar moeder te zijn. Ze kreeg te maken met eetstoornissen en is altijd extreem onzeker over haar uiterlijk geweest.

Plastische chirurgie
Daarnaast ontwikkelde ze in haar twintiger jaren een heftige cocaïneverslaving en raakte ze aan de drank. Ook gaan er geruchten dat ze bijna een half miljoen dollar aan plastische chirurgie heeft laten doen om eruit te zien als een Barbiepop. Hoewel de foto’s er niet om liegen, blijft Chloe toch ontkennen dat ze plastische chirurgie heeft gehad. Ook vind ze zichzelf allesbehalve ‘te’ mager, ondanks dat dit commentaar vaak onder haar foto’s verschijnt. De blondine worstelde jarenlang met anorexia, maar vertelde vorig jaar weer helemaal de oude te zijn. “Ik ben gezond en heb weer wat vet”, vertelde ze toen.

Chloe Lattanzi

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Wikimedia Commons, Eva Rinaldi