Ze maakt elke morgen de meest fantastische vlechten in het haar van haar dochtertje! Het is zo creatief!

Vlechten

Dit is vlechten nieuwe stijl

We laten je graag kennis maken met de kunsten van Shelley Gifford uit Melbourne, Australië. Ze is moeder van dochter Grace. Terwijl Shelley opgroeide was ze altijd fan van vlechten en ze greep elke kans om het haar van familie en vrienden te kunnen stylen. Destijds wist ze alleen hoe ze volgens de Franse en de Nederlandse methode moest vlechten, ze wist niet dat er nog heel veel andere uitgebreide varianten bestonden.

Het was in april 2014 dat ze een hele wereld vol vlecht methodes ontdekte op social media. Ze ontdekte accounts die uitsluitend opgestart waren om haarstijlen te laten zien die moeders hadden gemaakt voor hun dochters. Shelley vond het fantastisch en startte haar eigen Facebook en Instagram account voor haar bijzondere creaties. Haar Facebook account vind je hier.

Ze bezocht ook workshops over vlechten en de haarstijl updo. Ze houdt van nieuwe stijlen en het verbeteren van haar vaardigheden, ze is geobsedeerd door haar. Ze daagt zichzelf voortdurend uit om iets nieuws en unieks te creëren. En dat is gelukt! Bekijk de prachtige foto’s van haar dochter Grace op de volgende pagina!


Pagina 1/2