Rennen naar de winkel: Zeeman komt met écht parfum van 5 euro

‘De geur van exclusieve ingrediënten komen vrij in meerdere lagen’

Wie houdt er nou niet van om lekker te ruiken? Helaas hangt er aan veel van onze favoriete geurtjes een behoorlijk prijskaartje. Daarom zijn wij altijd op zoek naar betaalbare parfums. En wie had gedacht dat Zeeman ons daar een handje bij zou helpen? De winkelketen komt namelijk met twee eau de parfums. 

Bijzondere lanceringen

Bij Zeeman denken we toch vaak aan betaalbare handdoeken en breispul. Toch kwam de winkel al eerder met bijzondere lanceringen. Zo kon je er een paar jaar geleden een budget trouwjurk scoren en bracht de budgetketen een heuse sneaker- en fancollectie uit. Nu duikt Zeeman in de wereld van de lekkere luchtjes.

Lucht

Zeeman komt nu met twee geurtjes, met de naam: Lucht. Juist, Lucht. Kort, maar krachtig. Het gaat om twee verschillende unisex-varianten: een zoet en een wat frisser geurtje. En het beste van de parfums? Het prijskaartje. Je kunt de eau de parfums scoren voor maar €4,99. Daar worden wij nou blij van! De luchtjes bevatten 20 procent parfumolie, wat hetzelfde is als bij de dure merken. Zeeman zegt zelf dat Lucht ‘een geur is van exclusieve ingrediënten die vrijkomt in verschillende lagen’.

Prijskaartje

Hoe kan het dan dat Lucht zo goedkoop is? Het zal je misschien niet verbazen, maar bij geuren van bekende merken betaal je veelal voor het merk en de kosten van reclame. Ook word je vaak verleid door een bijzonder flesje of door bekende mensen die het product aanprijzen (waar zij uiteraard goed voor betaald krijgen). Tevens zorgt de verkoop via tussenpersonen voor een hogere prijs. Zeeman heeft bij Lucht al deze factoren weggelaten. En dat zorgt dus voor een wel héél fijn prijskaartje. “We houden het liever eenvoudig”, zegt Zeeman in het filmpje hieronder. “Ruik zelf maar.”

Wanneer te koop?

Je kunt Lucht vanaf aanstaande zaterdag 29 augustus scoren in de winkels van Zeeman en online. Waarschijnlijk moet je er snel bij zijn, want de eerdere lancering van de winkel waren in no-time uitverkocht. Wij zijn in ieder geval benieuwd of Lucht echt zo goed ruikt als wordt beweerd. Voor vijf piek valt het zeker te proberen.

Lees ook: Kan jij nooit kiezen welk geurtje je wil? Met déze test weet jij precies welk parfum bij jou past!

Bron: NSMBL | Beeld: Pexels