Zo ziet jaren ’50 en ’60 icoon Brigitte Bardot er nu uit!

brigitte bardot

Brigitte Bardot was een waar icoon in de jaren ’50 en ’60!

Frans fotomodel, actrice en zangeres Brigitte Bardot maakte internationale furore als ondeugende ‘stoeipoes’ en pin-upgirl. Zij was hét Franse antwoord op Marilyn Monroe en werd wereldberoemd.

Ze is de jongste niet meer.

Brigitte Bardot

Brigitte Bardot was in de jaren 50 en 60 een van de grootste celebrities ter wereld.  Ze sierde als model op talloze covers van grote, toonaangevende magazines. Daarnaast speelde ze tussen 1952 en 1973 in tientallen films en alsof dat nog niet genoeg was bracht ze als zangeres verschillende albums en singles uit. Je kan dus wel stellen dat B.B., zoals ze ook vaak wordt genoemd, de spotlights altijd op haar gericht had.

Deze faam had echter ook een keerzijde. Brigitte Bardot was namelijk lang niet altijd gelukkig. In de herfst van 1960 doet ze een mislukte zelfmoordpoging en belandt ze in een ziekenhuis in Nice. Ze had drie korte, turbulente huwelijken met miljonairs en zakenmannen, wat haar niet hielp met haar suïcidale gedachten. Sterker nog, in 1983 deed ze weer een poging om zichzelf van het leven te beroven. Ook deze keer zonder fatale gevolgen.

Inmiddels heeft Brigitte Bardot de glitter en glamour achter haar gelaten. Ze trouwde voor een vierde keer, nu met Bernard d’Ormale. Samen met hem zet ze zich met hart en ziel in voor het welzijn van dieren. Ze is overtuigd vegetariër en verkocht voor honderdduizenden euro’s haar persoonlijke bezittingen die ze nu gebruikt voor haar geliefde dieren. Aangezien ze weinig meer voor de camera’s verschijnt zijn er weinig recente foto’s van haar bekend, maar op de volgende pagina hebben wij een tweetal vrij recente foto’s van haar.

Hoe ze eruit ziet als 85-jarige dame zie je op de volgende pagina.

Pagina 1/2