Witte broek dragen? Zo voorkom je dat-ie doorschijnt

Een witte broek draag je zo!

Warme temperaturen zijn nu helemaal niet zo zeldzaam meer en daarom wordt de witte broek weer en masse uit de klerenkast getrokken. Het is nu eenmaal een kledingstuk dat best gezien mag worden met warm weer. Het is koel en zomers. Maar ja, het is ook doorschijnend. Tenminste, dat kan het zijn. Met deze tips voorkom je een flater!

Een hele wereld die kan zien welke onderbroek jij draagt? Dat bezorgt velen een ongemakkelijk gevoel. Een witte broek dragen kan soms een beetje lastig zijn, maar met deze tips hoeft niemand van jouw onderbroek te genieten.

Het juiste kleur ondergoed. Natuurlijk denk je bij het dragen van een witte broek na over je kleur ondergoed, maar een veelgemaakte fout is dat mensen juist een witte onderbroek dragen onder hun witte broek. Wit zie je er júíst doorheen. Sommigen zweren bij rood ondergoed. Dit zou je ook niet zien door de witte broek. Vind je dat toch nog een beetje riskant? Dan werkt huidkleurig ondergoed het beste.

Juiste model. Niet alleen de kleur van je onderbroek is belangrijk, ook het model van je onderbroek speelt een belangrijke rol. Je kunt het beste gaan voor een hipster, boxer of string. Deze hebben geen randjes die je door de broek heen zou kunnen zien. Wel ligt het ook maar net aan je billen welk soort ondergoed jij het beste kunt dragen. Heb jij vollere billen? Dan kun je het beste gaan voor hipster of een boxer. Heb jij minder volle billen? Dan kun je het beste gaan voor een string.

Maat. Om te zorgen dat je ondergoed niet opvalt, is het erg belangrijk dat je de juiste maar broek draagt. Een te strakke broek zal je ondergoed alleen maar accentueren. Lichte kleding tekent vaak sneller dan andere kleuren en daarom is het veiliger om een broek te kiezen die net iets wijder is. Ook voor te klein ondergoed geldt hetzelfde: dat tekent ook snel. Zorg er daarom voor dat je van beide de juiste maat draagt.

Bron: Flair Online. Beeld: Videostill ehowbeauty