Haar zus schrijft emotioneel over haar gepeste zusje en dat wordt op Facebook gigantisch veel gedeeld.

zus1

Stop met pesten!

Het is nog steeds aan de orde van de dag. Op scholen, bij de sportclub, maar ook op de werkvloer wordt er nog ontzettend veel gepest. Van kleine treiterijen tot iemand ronduit publiekelijk belachelijk maken, het gebeurd allemaal op grote schaal. Vaak hebben de mensen die pesten zelf geen idee hoeveel pijn ze er iemand mee doen. Het zijn ook vaak de mensen die pesten, die het minste zelfvertrouwen hebben en dat maar projecteren op iemand die wat hun betreft als ‘zwakker’ gezien moet worden. Des te mooier is het emotionele bericht van Stephany op Facebook. Het bericht leverde een stortvloed aan reacties op, zo heeft ze verteld aan onze bron Linda Nieuws.

In haar bericht op Facebook schrijft Stephany een emotioneel verhaal over haar kleine zusje Gabriele. Gabriele wordt al vanaf haar 13de gepest en niemand lijkt door te hebben wat dat met haar doet. Stephany zelf is ook jaren gepest en weet dat dus maar al te goed. Daarom voelde ze zich geroepen om de wereld wakker te schudden en iedereen een keer echt te laten voelen hoe klein en verdrietig pesten je kan maken. Het tekent je voor je leven.

Lees op de volgende pagina het bericht van Stephany over het pesten van haar zusje Gabriele. Het is fantastisch en recht uit het hart geschreven. Geef haar een steuntje in de rug en deel mee!


Pagina 1/2