Zwanger of net bevallen? Dit moet je even zien. Babyblog heeft een hele gave actie!

Weleda pakket

Zwanger of net bevallen? Dit kun jij zeker gebruiken!

Ben je zwanger of net bevallen? En vraag je je af wat voor producten je het beste kunt gebruiken voor het tere huidje van je baby? wij hebben het antwoord!

Baby’s hebben een gevoelige en tere huid, die nog zichzelf nog niet zo goed beschermt als een volwassen huid. De babyhuid is ook vijf keer dunner dan onze volwassen huid! De huid van een baby droogt dan ook enorm snel uit en kan gevoelig zijn voor veel stoffen van buitenaf. Het is daarom heel belangrijk om de juiste producten voor je baby te gebruiken. Een paar tips om een babyhuid te verzorgen:

  • Droog een baby altijd goed af
  • Gebruik zoveel mogelijk natuurlijke producten
  • Mijd crèmes met synthetische stoffen zoals parfum, parabenen en minerale oliën

Na de ophef over babypoeder, waar wij eerder een post over hebben geschreven (dit lees je hier), twijfel je misschien over het gebruik van talkpoeder voor je baby en jezelf. Een Weleda verzorgingspakket is dan misschien een goede keuze! Weleda bestaat al bijna honderd jaar, en is sinds die tijd niet afgeweken van haar doel om uitsluitend gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten. Ze maken daarom al bijna honderd jaar producten die goed zijn voor je huid én voor de wereld. Zo gebruikt Weleda in haar babyproducten geen synthetische stoffen. De producten voor de babyhuid bevatten ook nog eens calendula, een stof die ruwe, gesprongen en droge huid verzacht. Klinkt goed toch?

Nieuwsgierig geworden naar deze producten en wil je ze een keer uitproberen? Goed nieuws! Babyblog geeft nu een compleet Weledapakket weg om de huid van je baby te verzorgen. Klik hier en doe mee aan de actie!

Tip: wat goed is voor de huid van je baby is natuurlijk ook heerlijk voor je eigen huid 😉