1,2 miljoen kijkers zagen de eerste aflevering van Onmogelijke Duetten

Het Volendamse duo is niet meer van de beeldbuis af te slaan

Nick en Simon hebben weer een kijkcijferhit te pakken. Na de documentaire over ABBA, waren ze gisteravond weer te zien op televisie. Ditmaal op SBS6 met het programma Onmogelijke duetten. In dit programma kunnen bekende Nederlanders duetten opnemen met overleden en onbereikbare artiesten. De eerste aflevering kon rekenen op 1,2 miljoen kijkers. 

Onmogelijke duetten

Nick Schilder en Simon Keizer zijn niet meer van de beeldbuis af te slaan. Na een succesvolle The Streamers op Koningsdag en de documentairereeks Take a Chance on Me, kan het Volendamse duo weer rekenen op veel lof over hun programma. In de eerste aflevering van Onmogelijke Duetten was het de eer aan Typhoon, Dinand Woesthoff, Lisa Loïs, Ruth Jacott, Danny de Munk en Sandra van Nieuwland om met hun favoriete artiest op de treden. En dit leverde spectaculaire beelden op.

Grote indruk

Zo was Typhoon te zien met zijn grote idool Louis Armstrong die het liedje What a Wonderful World zong. Door het gebruik van speciale camera’s en lichten konden ze het precies hetzelfde maken als de oorspronkelijke clip uit 1967. Ook Dinand Woesthoff maakte grote indruk door zijn duet met een 32-jarige Willeke Alberti die het lied Telkens weer zong. De zanger liet zich van een kwetsbare kant zien en zong voor het eerst Nederlands. Dit bevalt Dinand goed, en hij liet weten in de toekomst meer Nederlands te gaan zingen.

Swingen naast Tom Jones

Ook Danny de Munk liet zich van een andere kant zien, en stond naast Tom Jones te swingen op het nummer She’s a Lady. Danny had daarnaast hakken aan van twintig centimeter hoog. Dit was om dezelfde lengte als Tom Jones te krijgen. Verder waren Sandra van Nieuwland, oud-kandidaat van The Voice of Holland in 2017, te zien met Elvis, Ruth Jacott met The Supremes en Lisa Loïs met Adele. Lisa Loïs heeft onlangs bekend gemaakt zwanger te zijn van haar eerste kindje. In een interview zegt ze: “Het gaat hartstikke goed, heb helemaal geen klachten. En we hebben er veel zin in.” De zangeres is in november uitgerekend.

Take a Chance on Me

Het is de tweede keer deze week dat het Volendamse duo een kijkcijferhit te pakken heeft. Samen met goede vriend Kees Tol nemen ze ook een documentairereeks op over popgroep ABBA. De serie, die de toepasselijke naam Nick, Simon en Kees: Take a Chance on Me heeft, kon afgelopen vrijdag rekenen op meer dan 1,4 miljoen kijkers. In de serie gaat het trio op zoek naar het verhaal van ABBA en proberen ze zo veel mogelijk over de populaire groep te weten te komen. Ondanks de hoge kijkcijfers, heeft het trio wel een domper. Kees Tol is namelijk positief getest op corona. Het gaat de presentator gelukkig goed.

Lees ook: Familie Bauer in quarantaine: Frans en Mariska hebben corona

Bron: RTL Nieuws, Nu, RTL Boulevard | Beeld: Videostill – Onmogelijke duetten