Deze 10 dingen herkent iedereen die weleens in Center Parcs is geweest!

Herkenbaar voor iedereen die weleens in Center Parcs is geweest!

Center Parcs bestaat dit jaar alweer vijftig jaar. De keten van vakantieparken is een van de grootste in Nederland, Duitsland en België en er zijn weinig mensen te vinden die nog nooit een bezoekje aan één van de parken hebben gebracht, al is het alleen om te zwemmen in een van de subtropische zwemparadijzen. Deze dingen herken je sowieso als je weleens een keer een vakantie in Center Parcs hebt doorgebracht, supergrappig! 

  1. Je gaat altijd minstens één keer gourmetten of pannenkoeken bakken. Die geur maakt niet uit, want het is vakantie en het is toch niet je eigen huis.

 

REDACTIETIP: Je kunt nu tijdelijk meespelen met het exclusieve ‘Center Parcs Activiteiten Spel‘! Deelnemen duurt maar 1 minuut en je maakt daarmee direct kans op een GRATIS verblijf in een luxe Premium Cottage, in welk park dan ook!

  1. Altijd als je je bed opmaakt met het beddengoed wat netjes voor je is klaargelegd schiet door je hoofd: “Wat zou er allemaal in dit bed gebeurd zijn…” Snel vergeten!
  2. De open haard moet aan, ook al is het hartje zomer. Gezellig!
  3. Op de eerste dag raak je minstens één keer de weg kwijt en weet je niet meer waar je huisje is. Het lijkt ook allemaal zo op elkaar!
  4. Je denkt dat je de hele dag wel in het zwembad kan doorbrengen maar anderhalf uur, twee keer van de wildwaterglijbaan en onherstelbaar gerimpelde vingers later ben je er he-le-maal klaar mee. Wijntje, iemand? Zie alleen de kinderen maar eens mee te krijgen…
  5. De televisie in het huisje gaat niet aan, in Centerparcs worden er namelijk spelletjes gespeeld. De HELE avond.

Herkenbaar? Voor ons wel!

Wil je dit onthouden? Bewaar de handigste tips en weetjes op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld Center Parcs, Zoover