Heb je tussen 2000 en 2007 meegedaan aan de Staatsloterij? Dan moet je dit even lezen..

Staatsloterij komt met goed nieuws voor deelnemers

De Staatsloterij gaat 13,5 miljoen aan prijzengeld gratis verloten onder de mensen die tussen 2000 en 2007 deelnamen aan de loterij. Deze loterijdeelnemers voelen zich bedrogen omdat er destijds misleidende informatie over het prijzengeld naar buiten werd gebracht.

De informatie die tussen 2000 en 2007 over de hoge prijzen naar buiten werd gebracht was volgens twee claimstichtingen en betrokken consumenten misleidend. Al jaren is de loterij in discussie met de claimstichtingen en nu zijn de twee partijen dan toch eindelijk tot een akkoord gekomen; er komt een extra gratis trekking om de ‘bedrogen’ deelnemers te compenseren. De uitzonderlijke trekking draait om hoge prijzen en de Staatsloterij belooft dat deze prijzen hoe dan ook gaan vallen.

De trekking is beschikbaar voor alle mensen die tussen 2000 en 2007 mee hebben gedaan aan een trekking. Wel is het de bedoeling dat je je deelname kunt aantonen! Daarnaast krijgen spelers die zich aansloten bij Stichting Staatsloterijclaim of Stichting Loterijverlies een vergoeding van 40 euro per persoon voor hun actiebereidheid.

Heb jij in die tijd meegedaan aan een trekking? Probeer dan je gauw je gratis lot te claimen!