Meer dan 22.000 vervangers voor K3-zangeres Klaasje Meijer

K3-vervanger-Klaasje-Meijer

Wordt het nieuwste lid van K3 ook blond?

Studio 100 hoeft niet bang te zijn dat de populaire meidengroep K3 stopt door het vertrek van de blonde Klaasje Meijer. Maar liefst 22.690 vervangers hebben zich aangemeld om onderdeel te worden van het trio. En ja, ook volop mannen hebben gereageerd op de vacature.

Nieuw lid van K3

Op 9 februari maakte Klaasje bekend na meer dan vijf jaar uit de populaire groep K3 te stappen. De huidige formatie blijft bestaan, maar overgebleven leden Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen gaan op zoek naar een nieuw lid. En dat daar veel animo voor is, hadden de twee leden niet verwacht. “Het was voor Marthe en mij uiteraard een beetje afwachten wat de respons ging zijn op onze oproep”, deelt Hanne.

Heya mama

Wat de oproep bijzonder maakte, was dat mannen voor het eerst ook welkom zijn in de zanggroep. En ook mannen hebben massaal gereageerd, want maar liefst dertig procent van de aanmeldingen zijn afkomstig van mannen. Of ook van een ogelijk mannelijk lid wordt verwacht dat deze blond is, is nog niet bekend.

Vier maal is scheepsrecht

Met een vervanger voor Klaasje, is dit de derde keer dat het trio een verandering krijgt. De groep bestond vanaf het begin namelijk uit Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. Kathleen werd in 2009 vervangen door de Hollandse Josje Huisman, die werd gevonden met het programma K2 zoekt K3. In 2015 maakte de groep bekend dat K3 een doorstart zou maken met drie nieuwe zangeressen, via het programma K3 zoekt K3. Mogelijk gaat de zoektocht naar het nieuwe lid ook weer via een tv-programma. Zenders VTM en SBS6 zijn dat op dit moment aan het onderzoeken.

Lees ook: Kathleen Aerts blikt terug op k3-periode: ‘Ik deed dat tien jaar met hart en ziel’

Bron: Nu.nl | Beeld: BrunoPress