25-jarige Tommy heeft al een kind én een kleinkind

Zwanger

Angela, zoals het meisje in de media wordt genoemd, maar wat niet haar echte naam is, was op dat moment dakloos en zwanger. Op Facebook stuurde ze haar neef Tommy een berichtje waarin ze hem vertelde dat ze hulp nodig had. De destijds 23-jarige hoefde daar niet lang over na te denken en hij pikte zijn nichtje op en liet haar meteen bij hem intrekken. Aan Daily Mail Australia vertelt hij dat hij geen seconde twijfelde om haar te helpen. 

Zorg op zich nemen

Zijn nichtje bleek voorheen verslaafd te zijn. Op haar 15de stopte Angela met drugs, maar op haar 16de werd ze zwanger. De vader van het kindje belandde echter niet veel later in de gevangenis. De situatie waarin Angela zich op dat moment bevond was zeer onvoordelig. Tommy besloot daarom, nadat hij het berichtje van Angela kreeg, om haar in huis te nemen. Hij had op dat moment veel geld kunnen sparen door zijn bijbaantje en de twee verhuisden naar een ander huis en van het gespaarde geld kocht Tommy producten voor de baby die bijna zou komen. 

Voogd

Naar verluidt besloot Tommy om de voogd van zijn nichtje Angela te worden, al heeft Tommy dit zelf niet officieel bevestigd. Maar hoe je het ook wendt of keert: Tommy nam wel de zorg van Angela op zich. Daarom wordt het kind van Angela, dat ze Joshua noemde, ook wel gezien als het kleinkind van Tommy. Al moest Tommy bekennen dat hij eerst nog niet zoveel had met het kindje. “Toen Joshua ter wereld kwam, voelde ik nog geen emotionele band. Het enige wat ik op dat moment deed was voor Angela zorgen.” Wel doet Tommy er alles aan om ook Joshua te helpen. “Ik geef echt om hem en op een bepaalde manier is hij ook mijn kind. Ik heb de vaderrol aangenomen zoals je verwacht van een vader.”

 

Lees ook: Na veel kritiek deelt vader de reden waarom hij zijn pitbull bij zijn jonge dochter laat slapen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: DailyMail | Beeld: Unsplash