Heb jij op 29 juni een bruiloft? Misschien krijg je wel onverwachts bezoek

Ben of ken jij iemand die op 29 juni gaat trouwen?

We kennen hem allemaal, de gouwe ouwe ‘I Will Always Love You’-hit van Whitney Houston. Zonder twijfel is dit natuurlijk het perfecte nummertje voor op een bruiloft. Hij is namelijk zo heerlijk romantisch. Toevallig is het deze week precies 45 jaar geleden dat Whitney haar hit uitbracht. Zangeres Glennis Grace zingt dit nummer vaak tijdens haar grootste concerten in Ahoy en vindt dit 45-jarige jubileum té leuk om zomaar voorbij te laten gaan. 

Het is een van de meest iconische liefdesliedjes uit de geschiedenis.

Weddingcrash

Glennis vindt dat dit nummer absoluut niet op bruiloften mag ontbreken, daarom brengt zij graag een ode aan ‘s werelds grootste zangeressen. Dit doet de Glennis op een creatieve manier. Heb jij of ken jij iemand met een bruiloft op 29 juni? Dan kan deze bruiloft misschien wel een hele speciale wending krijgen.

‘I Will Always Love You’

Glennis gaat op een aantal bruiloften weddingcrashen. Wat ze hiermee bedoelt? Ongevraagd langskomen en met een dijk van een stem het meest romantische bruiloftslied zingen. Hoe fantastisch zou dat zijn! Helaas kan de zangeres natuurlijk niet van tevoren weten of je hier echt op zit te wachten, dus opgeven is wel nodig. Via een korte video kondigt Glennis de actie aan. Ceremoniemeesters, familie, vrienden of bruidsparen zelf kunnen zich hier opgeven.

Niet getreurd

Wanneer het helaas niet gelukt is om Glennis op je bruiloft te krijgen of je gewoon simpelweg geen bruiloft op de planning hebt staan, kun je altijd nog de Whitney Houston-fan uithangen op het tribute concert van Glennis Grace. ‘WHITNEY – a tribute by Glennis Grace’ is het concert waarin Glennis samen met vrienden en collega’s het beste van Whitney Houston laat horen. Dit concert vindt plaats op 6 en 8 september in Ahoy.

Lees ook: Veel commentaar op afvalpoging deelnemers Obese

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Margriet | Beeld: Unsplash