Het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model is weer begonnen en dít vinden de kijkers..

Vooral de actie van Nigel Barker zorgt voor veel reacties

Het nieuwe seizoen van de spraakmakende modellenwedstrijd Holland’s Next Top Model is weer begonnen en heeft een heleboel tongen losgemaakt. In de eerste aflevering zagen we dat er zowel mannen als vrouwen meedoen aan de wedstrijd. En dat levert hilarisch beeldmateriaal op!

Anna Nooshin
Niet alleen is de insteek van het programma dit jaar anders, ook wordt het dit jaar gepresenteerd door modeblogster Anna Nooshin, die gisteren in het nieuws kwam doordat ze zoenend met Monica Geuze op de cover van de nieuwe LINDA Meiden staat. Al deze veranderingen die zijn doorgevoerd in het programma zorgen voor veel reacties op Twitter.

‘Hij kwam tot leven’
Vooral het moment dat kandidaat Ritse bij fotograaf en jurylid Nigel Barker aankomt om zijn ‘visitekaartje’ te laten schieten kan op veel hilariteit rekenen. Nigel was blijkbaar niet zo onder de indruk van de looks en de energie van de blonde krullenbol en besloot een flesje water over hem heen leeg te gieten gevolgd door de woorden: “Zo, dat is beter. Nu leef je echt. Voel je dat?”

Dit bericht nog een keer lezen? Pin ‘m op Pinterest

Bron: Holland’s Next Top Model | Beeld: video still