3FM-DJ boos dat hij ‘zijn meissie’ niet kon beschermen: ‘Ze hebben een gaatje in hun kop’

 

3FM-DJ

De 3FM-DJ vindt het vreselijk dat dit nog steeds gebeurt

3FM-DJ Herman Hofman is boos en dat besloot hij gisteren live op de radio te delen met de rest van Nederland. Hij hield een heel sterk betoog over seksuele intimidatie, omdat zijn vriendin daarmee te maken had gekregen. Ze maakte dit niet een maar drie (!) keer mee op een avond en dat is vreselijk, vindt Hofman.

“De hele #MeToo-discussie loopt inmiddels op z’n eind, maar er zijn nog steeds mannen op deze wereld met een gaatje in hun kop.”

Klemgereden
Hij vertelt in zijn betoog hoe zijn vriendin huilend thuis was gekomen na een avondje stappen. “Eerst was ze in een uitgaansgelegenheid in haar kont geknepen, daarna ging een jongen vol met zijn hand onder haar jurk. Ten slotte werd ze in haar auto klemgereden en tegengehouden door een groepje jongens. Ze mocht er alleen langs als ze hen een kusje gaf”, vertelt hij op de radio.

Voorbeeld
Daarbij vindt hij het vreselijk dat hij zijn vriendin niet heeft kunnen beschermen en dat hij kwaad is op mannen die zich zo gedragen richting vrouwen. Hij maakt zich geen illusie dat mannen die zijn betoog horen zich daar ook maar iets van aantrekken, maar hij hoopt dat de volgende generaties leren dat seksuele intimidatie niet acceptabel is. “Geef hen het goede voorbeeld en leer je kinderen dat seksuele intimidatie niet normaal is!”

Bekijk zijn hele betoog hier:

Lees ook: Sylvia Geersen is woest op ‘respectloze’ EO

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Twitter | Beeld: videostill Twitter

Array