3FM-DJ Michiel woest op ticketdoorverkoper: ‘Ik doe agressief, omdat je een ontzettende eikel bent!’

3fm-dj Michiel

Michiel: :Wat een dick move!”

3FM-DJ Michiel kon zich gisterochtend niet in toom houden tijdens zijn uitzending. Hij deed live verslag van de kaartverkoop voor het concert van Beyoncé en Jay-Z, toen er een appje binnenkwam dat hem in het verkeerde keelgat schoot. 

Hij belde hem op om hem eens flink de waarheid te vertellen.

Doorverkopen

De man zou volgens de 3FM-DJ wel lef hebben om een appje te sturen. Hij leest voor wat er in het bericht stond: “‘Ik koop tickets voor Jay-Z om ze door te verkopen. Slechte artiest dat het ook is.’ Dat is neem ik aan een grapje, want als je er zo’n mentaliteit op na houdt, dan durf je dat niet hardop te zeggen, toch?”, vraagt de DJ. Fout gedacht, want als Michiel de man probeert op te bellen vindt hij het doodnormaal wat hij doet.

Agressie

Michiel wil eerst graag weten of het toch niet om een grapje gaat, waarop Damon – zoals de lef hebbende apper heet, zegt:  “Nee, dat is echt. Ik ga het echt doorverkopen.” De 3FM-DJ gelooft zijn oren niet en vertelt hem dat hij het een ontzettende dick move vindt. De luisteraar schrikt duidelijk van de boosheid van Michiel en besluit niet veel later op te hangen. Het fragment van de ruzie zie je hieronder:

Lees ook: Homogemeenschap boos over songteksten Jamai: ‘Ga je schamen!’

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: 3FM | Beeld: videostill 3FM